Zondag 4 januari 2015 hadden wij weer ons jaarlijkse NIEUWJAARSTOERNOOI.

Na alle aanwezigen een voorspoedig en sportief 2015 gewenst te hebben, opende Koos bij gebrek aan een voorzitter het toernooi. Wij begonnen in de zon met verder een klein buitje in de loop van de ochtend. Het toernooi verliep gemoedelijk, de eerste partij op de buitenbanen en de tweede in verband met eerder genoemde regen op de binnenbanen.

Na de lunch was het droog en konden wij weer allen op de buitenbanen terecht. Hier werden wij getrakteerd op een glaasje gluhwein.

Nadat alle partijen gespeeld waren, werd er binnen geproost op het nieuwe jaar met een glaasje bubbels. Voordat de uitslagen uitgerekend waren, deelde Koos de laatste flessen wijn uit voor de december maandladder. Vervolgens gaf hij door dat over heel 2014 Piet Scherpenisse op de dinsdagavond de meeste punten had behaald, n.l. 1127,50. Op de donderdagmiddag had Koen de Groot met 1069 punten de hoogste score bereikt.

Hierna was het tijd voor het bekendmaken van de winnaar van het toernooi. Met 4 gewonnen partijen en een score van +32 mocht Gerard Lindenhof de Wisselbeker in ontvangst nemen die werd uitgereikt door Greetje Persoon, de winnaar van vorig jaar. Voor Gerard zelf was nog, als persoonlijke herinnering, een glazen sculptuur beschikbaar. Vervolgens mocht hij als eerste een pakje uitkiezen van de tafel. Vermeldenswaard is nog dat Tiny van Bregt als tweede eindigde met ook vier gewonnen partijen en een score van +30. De overige uitslagen vindt je hier.

Nadat iedereen in volgorde van de uitslag een pakje had uitgekozen was het tijd voor het chinees/indische buffet en kon de maaltijd beginnen. Om ongeveer acht uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Al met al kunnen wij terugzien op een zeer geslaagde dag en zien nu al weer uit naar ons volgende toernooi.

Namens de Commissie,
Koos Persoon

Hier vind je nog meer foto's van deze gezellige dag.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties