Het bestuur is sinds begin december 2021 in gesprek met de gemeente en Sportief Capelle om, ondanks de sluiting van Sporthal Schenkel en de beperkingen rondom Corona, zaalruimte te organiseren voor alle teams. Dit zijn lastige gesprekken voor alle betrokken partijen. De onvoorspelbaarheid van de maatregelen vanuit de overheid en de keuzes van de GGD spelen hierin een belangrijke rol.

Ook gisteren zijn er weer gesprekken gevoerd met Sportief Capelle over het schema van de trainingen de komende periode. Het lijkt erop dat er zaalruimte voor ons beschikbaar komt om de komende periode te gaan trainen. We horen morgen hoe dit er precies uit gaat zien en welk schema we kunnen draaien. Sportief Capelle betrekt ook andere Capelse verenigingen bij deze overleggen en doet een beroep op de solidariteit van anderen, zodat wij ook deels gebruik kunnen maken van de uren die zij oorspronkelijk ingehuurd hebben. Daarnaast zijn er gesprekken met het Comenius over het gebruik van sportzalen, ook dit biedt perspectief.

20220118   Kangoeroes buiten

Kangoeroe-training afgelopen zaterdag, 3 graden Celsius, met gesloten Sporthal Schenkel op de achtergrond.

Verder heeft Sportief Capelle op ons verzoek contact opgenomen met de gemeente over een alternatieve locatie voor het vaccineren. Het blijft voor ons als bestuur moeilijk te verkroppen dat Sporthal Schenkel wordt gesloten voor de sport, terwijl er momenteel maar 3 dagen per week gebruik gemaakt wordt van de ruimte om te vaccineren.

Ook in de media is er aandacht voor de Schenkel:

Op dit moment zijn er 2 belangrijke speerpunten waar we ons op richten:

  • De continuïteit van faciliteiten voor onze selectie, die middenin het lopende Korfballeague seizoen zitten. Samen met de eerste teams van VCN zijn wij de uitzondering in Capelle als het gaat om topsport en het spelen van een competitie;
  • Daarnaast proberen we zoveel mogelijk de beschikbare zaaluren te verdelen over de overige teams zodat zoveel mogelijk leden weer kunnen sporten. En hopelijk, zodra het weer kan, fit aan de start van een eventuele zaalcompetitie kunnen staan.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelen de komende periode. Hopelijk wordt ons geduld straks beloond en kan iedereen weer genieten van de korfbaltrainingen!

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties