De Rijksoverheid heeft zaterdag 18 december j.l. bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder zijn aangescherpt. Met ingang van zondag 19 december tot in ieder geval 14 januari zijn binnensportlocaties gesloten.

Buitensportlocaties mogen open tussen 5:00 uur en 17:00 uur. De volgende voorwaarde zijn hierop van toepassing:

  • Volwassenen van achttien jaar en ouder mogen buiten met maximaal twee personen op anderhalve meter afstand sporten, exclusief instructeur/trainer.
  • Kinderen tot en met zeventien jaar hoeven tijdens het sporten buiten geen anderhalve meter afstand te houden en mogen trainen en wedstrijden spelen tegen teams van de eigen vereniging.
  • (Onderlinge) wedstrijden binnen en buiten worden gespeeld zonder publiek. Ook bij trainingen en andere activiteiten is geen publiek toegestaan. Dit geldt voor professionals en amateurs.

Alle maatregelen voor de sport vind je hier.

De topsportcompetities zijn uitgezonderd van de afgekondigde aangescherpte maatregelen. Dit betekent dat de (reserve) Korfbal League door kan gaan en dat korfballiefhebbers hierdoor toch kunnen genieten van korfbalwedstrijden via het platform Eyecons.

Momenteel wordt er in overleg met de JTC nagegaan of teams buiten willen trainen op een doordeweekse middag voor 17:.00 uur. Indien dit georganiseerd wordt zullen de trainers de spelers hierover informeren. Daarnaast kijken we naar een mogelijke invulling op zaterdag 8 januari 2022. Meer informatie hierover volgt t.z.t. ook via de trainers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties