Tijdens de afgelopen ALV is unaniem ingestemd met het voorstel van het bestuur om de contributie te verhogen. Afgelopen 10 jaar is de contributie gelijk gebleven, maar om als club structureel het huishoudboekje op orde te houden is nu de keuze gemaakt om een tariefswijziging door te voeren voor alle leden. Deze wijziging gaat in op 1 juli 2024. De nieuwe contributiebedragen vind je hier.

Naast de contributieverhoging voor iedereen kan het ook zijn dat je kind in een hogere leeftijdscategorie terecht komt, en de contributie daardoor ook stijgt. Bepalend daarvoor is de leeftijd op 1 januari 2025.

Betaal je de contributie via automatische incasso? Dan hoef je niets te doen. Het contributiebedrag wordt vanzelf voor je aangepast.

Maak je zelf de contributie over? Zorg dan dat je vanaf 1 juli het nieuwe bedrag opneemt in je (periodieke) betalingsopdracht naar de bank. Wil je overstappen op automatische incasso? Dan kan je dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit levert je een voordeel van € 3,00 per seizoen op.

Andere vragen? Stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ruud van der Heijden

contributie-administratie KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties