Met veel enthousiasme en energie willen we jullie laten weten dat de sponsorcommissie van KCC/CK Kozijnen nieuw leven is ingeblazen! Na een tijd van stilte staan we te popelen om te blijven bouwen aan de samenwerkingen met de sponsoren & waar mogelijk zelfs te versterken, maar ook om nieuwe kansen te ontdekken om de club te ondersteunen.

Dit seizoen verwelkomen we met trots drie nieuwe leden in onze commissie: Laura Diepenhorst, Jeroen Bouwmeester en Bianca Kalkman. Samen met de ervaren krachten Monique, Cor en Martijn vanuit het bestuur, zijn we vastberaden om de sponsoractiviteiten van KCC/CK Kozijnen naar nieuwe hoogten te brengen.

Een speciaal woord wil ik hierbij richten aan Monique, die zich heeft ingezet om de commissie in haar eentje draaiende te houden. Nu de commissie herleefd is, zullen jullie de komende tijd dan ook meer gaan zien vanuit de sponsorcommissie. Niet alleen online, maar ook op de club zelf.

Wil je de club ondersteunen en heb je interesse om samen eens naar de sponsormogelijkheden te kijken? Spreek gerust een van onze commissieleden aan. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laten we samen schitteren! Dit zullen we onder andere doen door sponsorevent op zaterdag 16 maart voorafgaande aan en in de rust van de thuiswedstrijd tegen HKC/Creon Kozijnen. Alle sponsoren zijn hierbij welkom! Als je interesse hebt om te sponsoren, loop dan vooral ook even binnen (bij Serena’s dansschool, naast de zaal).

Tot slot, heb je interesse om aan te sluiten bij de sponsorcommissie? Dat kan ook! Laat het ons dan vooral weten.

Sportieve groeten,

De sponsorcommissie van KCC/CK Kozijnen

Sponsorcommissie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Lid Martijn de Lange 
Lid Laura Diepenhorst 
Lid Monique Schneider 
Lid Jeroen Bouwmeester 
Lid Cor van Os 
Lid Bianca Kalkman 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties