Beste leden, 

Het zaalseizoen is bijna halverwege, tijd voor een korte, bestuurlijke tussenbalans. In de zaalcompetitie zijn de resultaten wisselend. Er staan teams bovenaan de ranglijst (F2, F3, E1, S4), maar er zijn ook teams die onderaan staan. Dat hoort bij sport en voor alle rode lantaarndragers geldt dat er nog voldoende tijd is om laten zien uit wat voor hout je gesneden bent. Ook het eerste team staat onderaan na de recente verliespartijen tegen de concurrentie. Complimenten aan de supporters die tijdens de laatste thuiswedstrijd massaal aanwezig waren en zich van hun beste kant hebben laten zien. Het leverde deze keer geen punten op, maar ook voor supporters – waar wij onszelf ook toe rekenen - geldt dat ook wij in het restant van de competitie kunnen laten zien uit welk hout we bij KCC/CK Kozijnen gesneden zijn.

De algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden op 6 december 2023. Het was de laatste ALV als bestuurslid voor Ruth Sprey (algemeen bestuurslid) en Demi van Oosten (penningmeester). Zij hebben zich de afgelopen jaren laten zien als uitstekende en zeer integere bestuurders. Tijdens de vergadering zijn ze bedankt voor hun inspanningen en onder luid applaus officieel afgetreden. Simona Thalen is op haar beurt aangetreden als penningmeester. Via deze weg stelt Simona zich kort voor; “Ik zal toetreden tot het bestuur en de penningmeester taken overnemen van Demi. Jullie kunnen mij kennen als supporter van mijn dochter Arrietty langs het veld of via de Club van 50. In het dagelijks leven werk ik bij de Erasmus Universiteit als senior financieel beleidsmedewerker. Daarnaast is mijn vrije tijd gevuld met reizen, lezen en wielrennen kijken. Als je vragen hebt kun je mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..” 

De afgelopen 10 jaar is het prijsniveau van de contributie niet gestegen binnen de club. Tijdens de ALV is daarom unaniem ingestemd met een contributieverhoging van 10% voor alle leden. Deze verhoging zal gelden vanaf het seizoen 2024/2025. Gewijzigde tarieven zijn hier te vinden. 

De dynamiek en arbeidsethos binnen de commissies zijn gigantisch. De sponsorcommissie heeft een impuls gekregen door de aanmelding van een groep ervaren KCC-vrijwilligers, een groep vrijwilligers heeft zich aangemeld om het aanstaande 25-jarig bestaan van de vereniging te omkleden met waanzinnige evenementen en de drukke tijden voor de technische commissies breken weer aan. De jaarlijkse zoektocht naar trainers is voor het seizoen 24-25 alweer ingezet, als je interesse hebt om als trainer in te stappen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot snel langs de lijn en omstreken!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties