Nog een paar weken en dan start de selectie weer in de zaal (28 oktober is de eerste oefenwedstrijd). De livestreamcommissie gaat ook dit zaalseizoen weer met veel plezier aan de slag om de beelden via Eyecons voor jullie te verzorgen als jullie er niet live bij kunnen zijn. Alle wedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 streamen we met een team van zo'n 10 vrijwilligers. Maar we kunnen hier altijd extra hulp bij gebruiken. Iedereen is welkom of je nou wel of geen lid bent of een ouder van een lid dat maakt niet uit.

We zijn nu vooral op zoek naar cameramensen. Je zou ons hier enorm mee helpen. Dat kan bij alle negen thuiswedstrijden of een enkele keer dit zaalseizoen.Ook als het je leuk lijkt om de regie een keer op je te nemen of het commentaar als (vast of als invaller) te doen bij de wedstrijden van 2 of 1, dan ben ben je van harte welkom.

Lijkt het je leuk om met ons team mee te doen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bespreken wat er mogelijk is. Uiteraard kan je ook altijd een keertje meekijken als we een stream verzorgen zodat je een beeld krijgt wat we precies doen.

Bedankt alvast en we hopen snel van jullie te horen!

Meer informatie over onze commissie vind je hier.

Livestreamcommissie KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties