Inmiddels is het seizoen ten einde, er zijn twee slotdagen geweest en het is rustig op de velden.

We zijn het bijna allemaal alweer vergeten maar afgelopen seizoen hebben we gelukkig helemaal geen last meer gehad van corona. Alle activiteiten en wedstrijden konden weer gewoon doorgang vinden mét publiek. Het seizoen stond gelukkig in het teken van groei, zeker bij onze jongste jeugd hebben we een forse ledengroei meegemaakt. Dat zorgde ook meteen voor een luxeprobleem want al die korfballertjes moeten natuurlijk ook getraind en gecoacht worden. Gelukkig wist de harde kern van onze TC dit weer te regelen, zeker ook dankzij de hulp van ouders en andere korfballers. Mooi om te zien dat we dit als club kunnen oplossen. Deze ledengroei manifesteert zich ook bij de activiteiten van de aKCCie en het kamp, ook hier is steeds meer belangstelling voor!

Toch blijven vrijwilligers broodnodig om de vereniging draaiende te houden, en waar er mensen stoppen valt het niet altijd mee om weer nieuwe mensen te vinden. Daarom goed nieuws dat we zowel voor de arbitrage (Jan van den Berg) als voor de FunTC E & F (Marjan Brands en Rob Fase) weer vers bloed gevonden hebben.

Afgelopen jaar zijn de overeenkomsten met onze hoofdsponsors weer verlengd. Erg prettig dat we de komende jaren weer op hun steun mogen rekenen. En als we het toch over de sponsoren hebben, we zijn als bestuur heel blij om te kunnen melden dat we weer iemand gevonden hebben om ons te helpen met het relatiebeheer met bestaande en nieuwe sponsoren; oudgediende Cor van Os is bereid gevonden om de club met deze taak te helpen.

Qua selectie hopen we volgend jaar natuurlijk weer op een mooi seizoen in de Korfbal League, gelukkig hebben we bijna alle spelers vast weten te houden. Om nog verder te professionaliseren is er nu ook een performance coach toegevoegd aan de technische staf (Hidde). Dus laat die Korfbal League maar weer komen!

Een aantal teams heeft inmiddels de nieuwe wedstrijdshirts. Aan het begin van het nieuwe seizoen verwachten we ook voor de andere teams de nieuwe shirts binnen te krijgen. En daarnaast ook de nieuwe broekjes en rokjes. Op het nieuwe logo op de wedstrijdshirts valt te lezen dat we in 1999 zijn opgericht. Volgend jaar bestaan we als KCC dus 25 jaar! We zijn al plannen aan het maken om dit groots te gaan vieren!

Tenslotte, ook niet onbelangrijk na onze eerdere speciale ledenvergadering, is dat we de zaken momenteel financieel goed op orde hebben en de clubkas weer volledig hersteld is.

Al met al genoeg redenen om even een paar weken heerlijk vakantie te nemen van een druk korfbalseizoen, maar hopelijk ook genoeg energie op te doen om volgend seizoen weer keihard aan de bak te gaan met elkaar! We wensen iedereen een hele fijne vakantie!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties