Wat je al niet vindt c.q. wat er al niet achtergelaten wordt in, op en rond de velden en in de kantine en de kleedkamer!

We verbazen ons elke keer weer over de hoeveelheid spullen die achtergelaten wordt en ook over het feit dat deze spullen blijkbaar niet gemist worden, terwijl sommige toch van behoorlijke kwaliteit zijn. 

De mand met gevonden voorwerpen liep al weer over, ondanks dat wij eind mei de vorige serie gevonden voorwerpen uiteindelijk in de textielcontainer hadden gedaan, nadat iedereen had kunnen kijken of er nog wat van hem of haar tussen zat.

Ouders, jeugd, kinderen en andere leden, mis je iets of mis je misschien (nog) niets, kijk dan toch maar even naar of blader maar even door de foto’s van al onze gevonden voorwerpen. Wie weet zit er toch wat tussen van jou of je kind tussen.

20230714_103305

Heb je iets gevonden dat waarschijnlijk van jou is, laat het mij weten dan maken we een afspraak om het op te halen of er nader naar te kijken. Of je komt op vrijdagochtend tussen 08:30 – 12:00 uur even binnenlopen bij KCC/CK Kozijne, want wij zijn met de onderhoudscommissie sowieso vrijwel elke vrijdagochtend aanwezig. Ook tijdens de zomermaanden.

Dus..., slaapzak (nog over van kamp), kledingstukken, slippers of bidons, ook al mis je niet direct iets, kijk toch maar want uiterlijk tot en met ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2023 kunnen er van deze lichting gevonden voorwerpen spullen worden opgehaald.

De vrijdag daarna gaat e.e.a. onherroepelijk de (recycle) textielcontainer in.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij

T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties