Wat een heerlijke zaterdag hebben we gehad gister! Geweldig weer, spannende wedstrijden en een heerlijke pizza. Het is nog lang gezellig gebleven buiten op het terras met op de achtergrond een lekker muziekje. Als bestuur hebben we genoten van alle vrijwilligers die gister aanwezig waren. We zijn trots op iedereen die zijn steentje bijdraagt aan deze mooie club!

20230612   Vrijwilligers bedankt!

Naast het feestje gister, willen we graag al onze vrijwilligers nog bedanken met een extraatje op jullie clubpas. Ook de vrijwilligers die gister helaas niet aanwezig konden zijn, kunnen zich hier voor aanmelden. Voor het extra bedankje kun je uiterlijk 25 juni een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij de vermelding van je naam en clubpasnummer. Mocht je geen clubpas hebben, dan kun je natuurlijk ook die van je zoon/dochter gebruiken. Of anders direct een clubpas aanvragen via hetzelfde mailadres.

We hebben dit seizoen weer genoten van jullie als vrijwilligers en hopen dat jullie ook volgend seizoen weer van de partij zijn.

Mocht je interesse hebben in een vrijwilligersfunctie of vragen hierover hebben, dan kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties