Aanstaande vrijdagochtend 7 april is het Goede Vrijdag en dan gaan we van circa 8:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur met de onderhouds- en schoonmaakploeg bij KCC/CK Kozijnen zo veel mogelijk klusjes doen om het complex klaar te maken voor de start van de tweede helft van de veldcompetitie.

Het zou altijd fijn als alles weer klaar en schoon is op ons complex als we weer van de zaal naar het veld gaan dus kom helpen zodat we zoveel mogelijk kunnen doen en alles er weer piekfijn uitziet. En vele handen maken licht werk.

Leeftijd speelt geen rol en iedereen (o.a. leden van jong tot oud, ouders, grootouders, jeu de boulers) is van harte welkom om de hele ochtend, de halve ochtend of een uurtje te komen helpen.

Er zijn allerlei klussen te doen. Voor de meeste klussen heb je geen technische kennis nodig en voldoet enthousiasme en inzet of het nu gaat om schoonmaken van sponsorborden, velden blazen, putjes zuigen, uitloopmatten, dug outs of het verwijderen van onkruid, ramen zemen, koof schoonmaken. Ben je liever binnen bezig dan is er in de kantine ook genoeg te doen.

Komen jullie ook, wij zorgen voor de koffie, thee of wat anders met wat lekkers.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Onderhoud
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties