Alle gevonden voorwerpen die we verzameld hebben tot en met 4 maart 2023 hebben we op de foto gezet en kunt u terugvinden via deze link.

Het verbaast ons elke keer weer hoeveel kledingstukken en andere voorwerpen er achterblijven op het veld, in de kleedkamers en in de kantine. We verzoeken dan ook iedereen om goed op jullie spullen of op de spullen van jullie kinderen te letten. 

Kijk goed naar alle foto's en als je iets herkend van jezelf laat het ons dan weten, herken je iets van iemand anders geef dat dan aan hem/haar door dan kunnen we een poging wagen de gevonden voorwerpen terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar.

Alle gevonden voorwerpen kunnen worden opgehaald tot 16 april2023. 

Alle textiel onderdelen die dan niet opgehaald zijn verdwijnen daarna in onze KCC-textiel container. Het textiel uit deze container wordt gerecycled en de opbrengst komt ten goede aan KCC/CK Kozijnen. Alle andere voorwerpen worden bij de kringloop afgegeven of weggegooid. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om je eigendommen op te halen. 

Meld je voor je eigendommen bij Saskia van Vlaanderen-Kanij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 41 386 387 of schiet mij even aan op momenten dat ik bij KCC/CK Kozijnen ben.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Commissie Onderhoud
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20230703 - Gevonden voorwerpen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties