Vanaf 1 juli 2021 wordt in Nederland op kleine plastic flesjes (petflessen) statiegeld geheven.

Zoals jullie al hebben kunnen zien, staat er in de kantine een inzamelpunt van Statiegeld Nederland waar je deze flesjes kunt doneren. De flesjes worden dan apart ingezameld, opgehaald en hergebruikt. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor onze vereniging.

Statiegeld plastic flesjesDe opbrengst van de ingeleverde flesjes is voor 50% bestemd voor KCC/CK Kozijnen. Wij willen dit geld gebruiken voor een nieuwe inrichting van de kantine. Daar heeft iedereen plezier van!

De andere 50% doneren wij aan een goed doel, namelijk Stichting Jarige Job. Deze stichting helpt kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar thuis geen geld voor is. Deze kinderen ontvangen een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor school, lekkers en natuurlijk een cadeau voor een onvergetelijke verjaardag. Lever dus je flesje(s) in en dan zorgen wij ervoor dat jouw statiegeld voor de helft aan Stichting Jarige Job wordt gedoneerd!

Wil je meer informatie over deze stichting? Ga naar www.stichtingjarigejob.nl.

job 1

Ieder kind verdient een verjaardag!!

Natuurlijk kun je ook de plastic flesjes van thuis meenemen en doneren in de bak. Hoe meer flesjes hoe beter!

Doe ook mee en spaar met ons voor een nieuwe inrichting van de kantine en help tegelijkertijd mee om een kind een feestelijke verjaardag te bezorgen!

Alvast bedankt!

De barcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties