Beste bestuurs- en commissieleden,

De Club van 50 heeft door Corona en drukke werkzaamheden een paar jaar stilgestaan maar langzaam gaan we deze weer opstarten. De club van 50 bestaat inmiddels uit ruim 120 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50, bijvoorbeeld hoe je lid kunt worden, vind je hier). Onderaan dit artikel lees je aan welke doelen de Club van 50 al ruim € 11.000,- heeft bijgedragen.

Simona Thalen is bereid gevonden dit van me over te nemen, ik blijf wel iets doen en ook zijn er 2 mensen gevonden die willen helpen met de Clubavond. 

Die avond bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen we het geld gaan besteden. Aangezien we dan het geld verdelen dat we in één seizoen hebben ingebracht, kunnen we ruim 4.000 Euro verdelen.

Ik heb alle commissies vandaag een mail gestuurd, maar om niemand te vergeten plaats ik de tekst ook nog even op de website. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Individuele leden die een doel willen aandragen moeten dit via een commissie doen.

Als jullie een doel hebben waarvoor jouw commissie geld nodig heeft, vul dan het toegestuurde formulier in (of vraag het nog even bij me op) en stuur dit uiterlijk 1 november 2021 terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bespreek deze mail daarom met spoed binnen jullie commissie en mail het formulier uiterlijk 1 november terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Simona Thalen en Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties