Onze korfbal- en jeu de boules club kent nog twee takken van sport. Zowel darten als klaverjassen zijn al jaren enorm gezellige activiteiten binnen onze club. Helaas moesten wij vanwege Covid-19 halverwege het vorige seizoen deze gezellige avonden afgelasten.

Helaas speelt Covid-19 nog steeds een belangrijke rol in onze samenleving. Onder de huidige omstandigheden zijn er nog steeds maatregelen vereist. Dit houdt onder meer in reserveren/registreren, coronacheck bij entree, onderling afstand bewaren en ontsmetten van materialen bij iedere ronde. Met deze maatregelen vinden wij het een stuk minder gezellig en zowel de dartcommissie als de klaverjascommissie hebben daarom besloten nog niet van start te gaan met hun activiteiten in dit nieuwe seizoen.

We houden de maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten en zullen ons de komende maanden beraden op een latere start als de omstandigheden dat toelaten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties