Met trots presenteren de sponsorcommissie en de Jeugd-TC met Bodytec Claudia een nieuwe sponsor van de A-selectie van KCC/CK Kozijnen. Komende seizoen zal het logo van Bodytec Claudia rondom de wedstrijden van de A1 o.a. te zien zijn op de wedstrijdballen, korven en de broekjes/rokjes van de spelers. Daarnaast zullen eigenaren Claudia en Rob de Gelder samen met hun team van professionals twee keer per week de fysieke begeleiding van de A-selectie gaan invullen.

20210716   Bodytec Claudia sponsor

Behalve als betrokken korfbal-ouders kennen we Rob en Claudia al een aantal jaar als gastheer en -vrouw van de KCC/CK Kozijnen Businessclub tijdens zaalwedstrijden. Met deze nieuwe overeenkomst breiden zij de samenwerking met de club verder uit. Samen met de bestaande A-selectie-sponsoren  BAC en Starshoe draagt Bodytec Claudia hiermee bij aan het verder professionaliseren van de topsport bij KCC.

Bodytec Claudia is bij sommigen wellicht bekend als medegebruiker van ons complex. Bij Bodytec Claudia staan jouw gezondheid en bewegen centraal. Je kunt er terecht voor Bodytec-trainingen, maar ook voor natuurlijke zuurstoftherapie. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op hun website https://bodytecclaudia.nl/

Sponsorcommissie en jeugd-TC bedanken Bodytec Claudia voor hun commitment en betrokkenheid en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties