Beste leden en ouders van leden van KCC/CK Kozijnen,

Hierbij een oproep: Kom zo veel mogelijk op de fiets naar KCC – zeker op zaterdag!

 

Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen wordt er in Sporthal Schenkel sinds 18 maart jl. gevaccineerd. Op dit moment zit men op circa 680 prikken per dag en dat aantal zal binnenkort omhoog gaan omdat men gaat opschalen. Zeker als ook de volgende leeftijdsgroep aan de beurt is. Wellicht zullen ook de priktijden uitgebreid worden maar daarover is nog geen definitief bericht gekomen.

Verwacht wordt dat het in de maanden mei, juni, juli en augustus heel erg druk zal zijn op het sportpark, zeker als de buitensporten wellicht iets gaan mogen met veld competities of regionale wedstrijden.

Deze drukte zal gepaard gaan met veel automobilisten, veel fietsers en voetgangers. Jullie worden allemaal verzocht heel goed uit te kijken waar je rijdt en rekening te houden met andere weggebruikers van welke soort en leeftijd dan ook.

Denk aan je eigen veiligheid maar ook aan die van een ander.

Er wordt op dit moment gezocht naar extra fietsenrekken en als die gevonden zijn komen deze rekken binnen het hek van KCC/CK Kozijnen te staan, gelijk links als je het hoofdhek binnenkomt. Tot die tijd parkeren we zoals altijd onze fietsen netjes in de gebruikelijke fietsenstalling.

We verzoeken alle KCC-ers en hun ouders om zeker op de zaterdag zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar het sportpark te komen. We begrijpen dat dit niet altijd even gemakkelijk is, maar parkeren zal in de genoemde maanden zeer waarschijnlijk een drama zijn en even stoppen om iemand af te zetten wordt niet toegestaan cq is gewoonweg geen ruimte voor.

Laten we a.u.b. met zijn allen zorgen voor een veilig sportcomplex en een zo veilig mogelijke situatie voor iedereen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties