Club van het JaarOnze club maakt kans op de titel “Club van het Jaar” van Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland en misschien wel van het hele land!Voor sportverenigingen is het een uitdagend jaar geweest. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met alle leden te behouden. Bij KCC/CK Kozijnen deelden we bijvoorbeeld plantjes en paaseitjes uit aan onze Jeu de Boulers, hielden we een kerstpakketten-actie, konden we kijken naar uitzendingen van de KCC Kantine en deelden we challenges via social media en balspelletjes via de whatsapp-groepen voor de jongste leden. Onze livestream-commissie maakte het mogelijk dat we op afstand konden kijken naar onze topkorfballers, de jeugdcoördinatoren organiseerden een vossenjacht in het bos voor de kleintjes, en onderlinge wedstrijdjes voor de oudere jeugd. Corona-coördinatoren zagen erop toe dat de maatregelen op onze accommodatie werden nageleefd, waardoor we zoveel mogelijk veilig open konden blijven.

Maar we boden ook ruimte op onze velden aan andere sportaanbieders die niet binnen mochten trainen, en maakten plaats toen onze sporthal een vaccinatie-locatie werd. In dit alles wisten we het financiële hoofd boven water te houden, dankzij onze trouwe leden en sponsors en een hoop actieve vrijwilligers.

Het liefst zouden we elkaar natuurlijk weer op en rond de velden ontmoeten, en we wachten met smart tot dat weer het geval is. Maar de afgelopen periode heeft ons ook geleerd wat de waarde van een vereniging is, en waar we met z'n allen toe in staat zijn. En dat is iets om apetrots op te zijn!

De verkiezing Club van het Jaar is een onderdeel van de Rabo ClubSupport. Stem op KCC/CK Kozijnen en laat zien dat KCC voor jou de Club van het Jaar is. Naast veel exposure maken we o.a. ook kans op een professionele promotiefilm van onze vereniging. Alvast bedankt!

 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties