Beste KCC leden,

Wat een bijzondere Kerst zal dit gaan worden. Thuis met een klein groepje familie en/of vrienden. Het neemt niet weg dat dit een moment van rust mag zijn. Heb aandacht voor elkaar.

Afgelopen weken hebben wij kunnen ervaren wat een Kerstpakkettenactie kan doen. Verbaasde blikken, blije blikken en een mooie extra financiële steun voor onze mooie club.

Het plezier van kinderen tijdens de clinics of de Pieten training. Alles te volgen via onze livestream, wat zeer gewaardeerd wordt door ouders en grootouders.

Highlights in een korfbal loze periode
Zoals tijdens het online interview gisteren is verteld, kunnen we in januari via de livestream weer gaan kijken naar onze selectie. Wel onder strikte voorwaarden en volgens een streng protocol gaan zij de kleuren van KCC/CK Kozijnen verdedigen in de Korfbal League.

Dat geeft wel een dubbel gevoel. Logisch, immers Nederland is op slot en een klein clubje spelers van diverse soorten sporten mogen wel aan de slag. In basis zijn we blij, dat naast het Eredivisievoetbal nu ook de andere competities in de topsport, waaronder de Korfbal League, van start mogen gaan. Sport vervult een belangrijke en bindende functie in onze samenleving. Door van start te gaan met de Korfbal League laten we zien dat we ons bewust zijn van die functie.

Met de livestream kunnen we in deze moeilijke tijd onze leden en andere korfbal liefhebbers sport bieden en ze aan ons blijven binden. Tegelijk kunnen we ook ervaring opdoen om te bekijken of een hervatting op beperkte basis met goede zorg mogelijk is. Vanuit die opgedane kennis kunnen we verder bouwen.

Over het waarom is inmiddels al veel gezegd en geschreven. We verwijzen hierbij ook naar de website van het KNKV. Wij onderschrijven de ingeslagen weg en ervaren een constructieve samenwerking met de andere KL-verenigingen en het KNKV. Onze spelers/speelsters en begeleiding zijn er in ieder geval klaar voor.

En nu Kerst en Oud en Nieuw
De geboorte van de Here Jezus en het oude jaar uitluiden zonder vuurwerk. Hoe bijzonder is dit.

Als bestuur wensen wij u/jullie een rustige en gezellige feestdagen.

Sterkte als Covid u/jullie heeft getroffen en zoals al eerder aangegeven, als wij iets kunnen betekenen dan staat KCC/CK Kozijnen voor u klaar.

Toch even een nabrander: afgelopen dinsdag werden we verrast door een oproep van Sportief Capelle om snel onderdak te bieden aan bewoners van een in brand staand appartementencomplex. Vanzelfsprekend hebben wij dit gedaan en wil ik in het bijzonder Anne, Floor en Maaike bedanken voor het verzorgen van koffie, thee, patat, e.d. De bewoners en handhaving/Sportief Capelle hebben ook deze kant van onze vereniging mogen ervaren, super gedaan.

Met sportieve groet,
Het bestuur

 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties