Hulp bij coördinatie en handhaving route/pijlen volgen!

Afgelopen zaterdag een vol programma op de velden van KCC/CK Kozijnen. In alle leeftijdsklassen werd er van laag tot hoog geoefend voor de competitie die volgende week al begint.

Omdat Corona nog steeds in ons dagelijkse leven is, is handhaving van de regels toch wel een must. In de kantine en in de gang van de toiletten en de kleedkamers staan pijlen voor de juiste looprichtingen en wij verzoeken dan ook iedereen zich aan deze routes te houden.

20200830   Matthijs en Daan bedanktOm één en ander in goede banen te leiden liepen in een drietal shifts corona coördinatoren rond in oranje hesjes.

Tijdens de middaguren werden zij geholpen door twee zeer jonge maar ook zeer fanatieke hulp coördinatoren (zie foto) en diegene die dachten dat ze een loopje konden nemen met de jonge helpers kwamen van de koude kermis thuis. Deze twee mannen, herkenbaar aan hun gele hesjes, waren echt superfanatiek en gingen tot het uiterste om er voor te zorgen dat iedereen de juiste route liep.  De pijlen zitten natuurlijk ook niet voor niets op de grond en de muren en de hulp coördinatoren lieten dat duidelijk aan iedereen weten. Daan en Matthijs bedankt voor jullie hulp!

Vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder om ook als het rustig is (of als het regent buiten) de juiste route te volgen. Misschien niet altijd even prettig, maar wel noodzaak als het druk is. Aangezien de mens een gewoonte dier is dus gewoon altijd de aangegeven route volgen zodat het ook echt een gewoonte wordt ook als de corona coördinatoren er even niet met hun neus bovenop staan. Voor wat  betreft langs de lijn en in de dugout kan de 1,5m afstand bewaren nog aanzienlijk beter. Houdt er rekening mee dat als we ons niet aan de regels houden onze club een fikse boete kan krijgen en in het ergste geval er corona uitbreekt en/of we onze deuren moeten sluiten.

Laten we dus met zijn allen ‘jong en oud’ zorgen dat we een mooi en volledig korfbalseizoen kunnen hebben. Houd je aan de regels, loop de aangegeven routes en luister naar onze jonge en oude corona coördinatoren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties