In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen toe zijn er altijd in de zomer naast alle reguliere werkzaamheden die moeten gebeuren, zoals onder andere schoonhouden van de kantine, kleedkamers, toiletten, keuken en bar voor binnen en het blazen van de velden, uitzuigen van de putjes, gras maaien, altijd wat extra werkzaamheden.

Op de vrijdagmorgen het regulier onderhoud met af en toe een extra uitstapje naar de woensdagochtend en een speciale ochtend georganiseerd op zaterdag 1 augustus en nog is niet al het werk gedaan.

IMG-20200821-WA0008

Met het risico dat is wellicht toch wat namen vergeet ga ik toch namen noemen. Naast de vaste onderhoudsmedewerkers hebben wij sinds juli extra handjes omdat Gert Jan van Dieren ons team kwam versterken in de tijd dat hij thuis was “between jobs”. Per 1 september begint hij aan een nieuwe baan dus we kunnen nog 1 week gebruik maken van zijn extra handjes, waar we echt heel blij mee zijn geweest afgelopen periode.

Op de speciale onderhoud ochtend 1 augustus kwamen Timothy en Gert Jan Hoogakker ons helpen met de extra werkzaamheden. Daarnaast hebben ook Anne en Floor Dorsman afgelopen maanden veel hun neus laten zien op de vrijdagochtenden om ons te helpen met van alles en nog wat.

Met het speciale project KCCkeetje waren deze zomer bezig: Celi Voet, Monique Scheider, John en Stephan de Gelder. Na oponthoud van ruim een week, omdat er zich een wespenkolonie in onze keet had genesteld die eerst bestreden moest worden, zijn daar deze zomer allerlei werkzaamheden in gedaan om het gebruiksklaar te gaan maken.

Wat hebben we allemaal gedaan? We zijn het onkruid te lijf gegaan, het gras, de bomen en de heg (dat blijft op één of andere manier altijd maar groeien ). Daarnaast hebben we de speeltuin nagekeken en nieuwe schommels aan de grote schommel gehangen. Dat ging nog even niet helemaal lekker (zie foto’s) maar is uiteindelijk gelukkig goed gekomen.

Gert Jan van Dieren kan geen onkruid meer zien, hij heeft zich de afgelopen weken met name geworpen op het verwijderen van onkruid tussen de voegen van de tegels vandaan rondom en tussen alle velden.

Timothy en Gert Jan Hoogakker hebben op 1 augustus alle uitloopmatten uitgehaald, schoongemaakt, zand verwijderd en weer teruggelegd en ook nog eens  4 van de 6 dug outs schoongemaakt. Wat een harde werkers. Top dat jullie er waren mannen.

John de Gelder zat regelmatig met zijn hoofd in het plafond en een niet met naam te noemen lid van de onderhoudsploeg (wie is het ?) zat zelfs bijna helemaal in de grote vuilnisbakken die van haar een flinke schuur en schilderbeurt hebben gekregen.

Janet was met Marina en Desiree met name verantwoordelijk voor alles wat schoongemaakt is in de kantine, rondom de bar en de toiletten en de kleedkamers.

De andere leden van de onderhoudsploeg gingen tekeer met groot materiaal zoals de zitgrasmaaier, zagen, elektrische snoeiapparatuur, bosmaaiers en verzin het maar.

Anne en Floor hebben zich met nog een keer hulp van Chelsea van Herwaarden gestort op het verven van de banken die langs de velden staan.

Het terras moest weer worden ingericht en nadat de onderhoudsploeg alle tafels neergezet heeft, hebben de Jeu de Boulers er voor gezorgd dat alle terrasstoelen nu ook weer op het terras staan en dat is ook waar deze stoelen moeten blijven omdat het horeca protocol ons verplicht om op het terras en in de kantine onze gasten te laten zitten.

Verder hangen er op ons hele sportcomplex borden dat wij een rookvrije vereniging zijn per 01 augustus 2020 en is het ook voor het entreehek verboden te roken, zie o.a. de kleine stickers die er hangen. Er komt nog een tekst op de stoep te staan. Iedereen wordt dus verzocht elders te gaan roken indien men toch wil roken.

Ook sinds deze zomer, of eigenlijk was het dat altijd al, is het verboden te parkeren voor onze oprit en op onze oprit. Let op dat er extra witte kruizen zijn gezet en er teksten zijn geplaatst cq nog worden geplaatst.

De bar, keuken, kantine, kleedkamers en toiletten zijn ‘Corona proof’ ingericht en we zullen de komende twee zaterdagen en 1 dinsdagavond met oefenwedstrijden gebruiken om te kijken/testen of alles werkt zoals we het gedacht hebben. Let op! Er kunnen dus eventueel nog aanpassingen komen op wat het nu is.  Kijk goed naar gemaakte routes en bewegwijzering en luister ook naar de rondlopende Corona Coördinatoren.

Op vrijdag 21 augustus is ook het KCCkeetje van een eerste pimp laag voorzien. Celi Voets die het ontwerp heeft gemaakt (als opdracht voor school) was er vandaag bij om te kijken hoe Joeri van het bedrijf Plakt! Reclame & belettering  de twee lange kanten van de keet met haar ontwerp ging beplakken. Onder toeziend oog van Monique Schneider werd KCCkeetje beplakt. KCCkeetje was donderdagavond al met hulp van Aad Buijs, Monique, John en nog wat loslopende trainers en ouders naar een andere plek gereden. Merel kwam vrijdag mee om hand en spandiensten te verlenen rondom de keet en het onderhoud en zo hadden we gelukkig nog weer wat extra handjes.

Ook gingen vrijdag alle nieuwe vlaggen de lucht in en zo hebben we weer 8 mooie nieuwe vlaggen met sponsors (4 met diverse sponsors en 4 met KCC /CK kozijnen) langs de velden wapperen en ook één nieuw sponsorbord van de Drankengroothandel, Wijnhandel & Slijterij J.P. Alsem. We zijn toch maar gezegend met al die fijne sponsors.

Wat is er weer veel werk verzet en wat ben ik toch blij met onze onderhoudsploeg en alle extra helpers.

Bij deze wil ik iedereen die geholpen heeft/nog gaat helpen om al dit werk te verzetten ontzettend bedanken voor jullie inzet en tijd ook tijdens de snikhete dagen die we deze zomer gehad hebben. Jullie inzet wordt echt enorm gewaardeerd!

Nogmaals dank aan alle harde werkers. Voor de gemaakte foto’s klik hier.

Namens de Commissie Onderhoud

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties