Eind april kwam het bericht dat de jongste jeugd tm 12 jaar weer mocht gaan trainen.

Binnen KCC is onmiddellijk de Werkgroep Korfbalprotocol opgericht die zich bezig ging houden met protocollen, contacten met Sportief Capelle, bekijken van onze materialen (hoeveel hebben we van wat), willen de kinderen en de trainers wel trainen en hoe en met welke materialen kunnen we alles zo goed en vooral ook zo veilig mogelijk voor iedereen regelen. Print op shirts heeft voor ons (met korting) 1,5 meter hesjes bedrukt en Sportief Capelle heeft ons van een eerste lading desinfectiemiddelen voorzien om onze handen en ook het materiaal en onze trainingsomgeving te desinfecteren.

20200516   BAC3 (500)We zijn uiteindelijk woensdag 6 mei begonnen met de jeugd t/m 12 jaar. Al snel bleek dat dat allemaal goed geregeld was en alles goed onder controle te houden was. Afgelopen week is per 13 mei ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar gestart en bij de evaluatie op vrijdag bleek dat ook dat goed verlopen is. We gaan dus zodra de definitieve goedkeuring van de gemeente binnen is als het goed is komende week op woensdag starten met de 19+ groep. Deze week hopelijk 1 avond (alleen woensdag vanwege dat het donderdag Hemelvaart is), maar als alles naar wens gaat en iedereen houdt zich aan de regels en de aanwijzingen van de coördinatoren, kunnen we hopelijk door met iedereen die weer wil korfballen. 

Van de week ontving de werkgroep via onze sponsorcommissie de vraag van één van onze sponsors of wij nog behoefte hadden aan extra desinfectiemiddelen. Gezien de hoeveelheid mensen die er nu gaan korfballen is dat natuurlijk geen overbodige luxe. Er werd snel contact gelegd en de firma BAC heeft ons afgelopen week 100 flesjes (à 120 ml) desinfectiemiddelengeschonken. Wat een fantastisch kado. BAC / Frits Visser ontzettend bedankt!

Met deze gift en de voorraad die we nog hebben kunnen we denk ik wel even vooruit. 

Het 'be and stay safe' wordt hiermee weer een stukje makkelijker gemaakt en we kunnen volop blijven desinfecteren. 

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Werkgroep Korfbalprotocol

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 januari 2021 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 17:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties