Op vrijdag 23 oktober start het nieuwe Korfbal League seizoen. Tenminste, als de maatregelen binnenkort niet nog verder aangescherpt worden. Omdat er zoals het er nu naar uitziet nauwelijks tot geen toeschouwers mogen komen is het nu nog belangrijker dat we de best mogelijke livestream verzorgen voor de korfballiefhebbers thuis. Omdat er wat mensen afgehaakt zijn en we waarschijnlijk ook het 2e gaan livestreamen, zoeken we versterking. Misschien is dit wel je enige kans om KCC live te zien dit zaalseizoen.

Wat zoeken we?

  • (Backup) Cameramensen. Als backup voor de huidige vier filmers van het 1e of als filmer voor het 2e. Als cameramens leg je alle beelden vast voor de livestream, maar ook voor de samenvattingen die door het KNKV gemaakt worden. Als midden cameraman volg je het spel (die beelden worden ook gebruikt voor de videoanalyse). Bedien je één van de zijcamera’s dan volg je de bal en zoomt in waar de actie is zodat de regisseur altijd naar jouw beeld kan overschakelen. Je staat hiervoor in contact met de regisseur en kunt ook zien of jouw camera live is.  

  • (Backup) Statisticus tijdens de wedstrijd. Als statisticus tag je tijdens de wedstrijden alle acties van de spelers. Dat lijkt lastig en het is natuurlijk even oefenen, maar op een gegeven moment weet je alle toetsen blindelings te vinden. 
  • Statisticus na de wedstrijd. Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan de video-analyse? We zoeken ook mensen die wedstrijden willen na-taggen (ca. 2 uur werk per week). Dat kan thuis achter je PC op een moment dat het jou uitkomt. 

Voor alle functies geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben. Als statisticus is ervaring met het werken op een laptop wel handig. Als je je aanmeldt betekent dit echt niet dat je elke thuiswedstrijd aan de beurt bent. En als we meer mensen hebben, dan kunnen we rouleren.

Wil je meer weten over één van deze rollen en lijkt het je leuk om ons team te versterken?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

Namens de livestreamcommissie,
Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties