Met genoegen stelt de sponsorcommissie twee nieuwe sponsoren aan u voor.

Sportlijf - Sportieve uitdagers van managers en ondernemers

Sportlijf is voor de seniorenselectie van KCC geen onbekende.  Al een aantal jaar trainen zij op maandagavond onder leiding van Berry Buis om fitter, sterker en sneller te worden. De mensen van Sportlijf zijn de sportieve uitdagers van ondernemers en managers en maken ze topfit. Dankzij Sportlijf krijgen ze nieuwe energie en maken ze hun gewenste verandering waar. Op hun prachtige nieuwe locatie aan Hoofdweg 10 kun je terecht voor 1-op-1 training, duotraining en groepslessen.

We zijn blij dat Sportlijf niet alleen met hun expertise, maar ook met sponsoring bij wil dragen aan het succes van KCC. We heten ze dan ook van harte welkom bij onze sponsorclub. Sportlijf is te zien op onze narrowcasting, en zie je straks ook terug in de zaal. Meer informatie via www.tijdvoorsportlijf.nl.

iZi Huren brengt KCC verder!

De sponsorcommissie heet iZi Huren van harte welkom als reclamebordsponsor. iZi Huren verhuurt personenbusjes, bestelbusjes en auto's tegen scherpe tarieven. Vorig seizoen is de selectie al een aantal keer in een busje van iZi Huren op weg gegaan naar (verre) uitwedstrijden.

We zijn heel blij dat deze samenwerking nu ook gestalte krijgt via een meerjarig sponsorcontract.

20191015   Selectie KCC IZI bus

Binnenkort kun je de naam iZi Huren terugvinden op o.a. een reclamebord, de narrowcasting en de website. En niet te vergeten op de busjes natuurlijk!  Meer informatie via www.izihuren.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties