Zaterdag 15 december speelt weer een groot aantal KCC/SO natural teams thuis, een mooie korfbaldag met hopelijk veel momenten waarop we kunnen genieten. 

Op deze dag willen we samen met alle leden van KCC/SO natural en natuurlijk eigenlijk met alle korfballiefhebbers proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de HIGH FIVE FOUNDATION. Deze foundation is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank.

Een aantal vrijwilligers maken voor die dag iets lekkers om te verkopen bij de koffie, thee of gewoon lekker zo maar. 

Daarnaast verkopen wij de hele dag lootjes van € 1,- waarmee je een mooie korfbal kan winnen. Het winnende lootje word bekend gemaakt tijdens de rust van het 1e. Ook bestaat er nog de mogelijkheid geld te doneren in de collectebus op de bar. 

De prijs van de loterij wordt gedoneerd dus de gehele opbrengst van de lootjes en al het verkochte lekkers is voor het goede doel bestemd

Laten we samen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze kinderen zodat zij ook een keertje onbezorgd kunnen genieten.


20181210 HighFiveFoundation

High Five Foundation is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Voor veel kinderen is dit de keiharde realiteit. Met 5 projecten per jaar wil de stichting deze kinderen onbezorgd laten genieten. Dat doen wij door de kinderen mee te nemen naar de dierentuin, pretpark of ander evenement. Maar liefst 100% van uw gift komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. En het resultaat is prachtig. Onbezorgd genieten.

Meer info op https://www.highfivefoundation.nl.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties