Feyenoord is niet de enige regionale sportclub met grootse bouwplannen. Ook bij KCC/SO natural willen we mee in de vaart der volkeren. Nu onze verkleinde velden er weer fantastisch bij liggen blijft er één wens over: een veldtribune.

Een klein clubje mensen is inmiddels, met goedkeuring van het bestuur, begonnen met de eerste verkenningen. Er is overleg over de randvoorwaarden met Sportief Capelle. De volgende stap is het meer concreet maken van de plannen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Word een KCC Tribune Spotter
Van verschillende kanten horen we van voorbeelden van veldtribunes bij andere verenigingen. Zowel mobiele als vaste tribunes, en zowel zelfbouw als kant- en-klaar.Deze willen we graag inventariseren. Weet of zie je ergens een voorbeeld van een veldtribune? Maak dan wat foto's, noteer de locatie en stuur deze via Whatsapp naar 06 2300 1903, of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Expertise gezocht
Met zijn ervaring in de bouwwereld neemt Gerwin Slappendel voorlopig de rol van projectleider op zich. Hij wordt ondersteund door Saskia van Vlaanderen (vanuit Onderhoud) en Monique Schneider (vanuit Sponsorcommissie). Op dit moment weten we nog niet exact wat de taken zullen inhouden. Maar vind je dit een leuk project, en denk je vanuit jouw expertise iets te kunnen bijdragen? Dan hebben we er graag bij! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wordt vervolgd!  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties