De oplettende KCC-er heeft ze vast al gespot; sinds de start van dit seizoen speelt de selectie op BAC korven. Deze korven zijn onderdeel van het vernieuwde sponsorcontract met BAC. Bestuur en sponsorcommissie zijn enorm blij om te kunnen melden dat het bestaande sponsorcontract met BAC sinds dit seizoen substantieel is uitgebreid.

Vanaf komend zaalseizoen is het BAC-logo te zien op de wedstrijdshirts, inschietshirts en trainingspakken van de selectie. BAC wordt bovendien kledingsponsor van de A1, B1 en C1.

Frits Visser, directeur van BAC, over deze sponsordeal: 'Als korfballiefhebber en vader van een korfballende zoon lever ik graag een bijdrage aan de ambities van de club. Ons bedrijf in biologische plantenvoeding groeit internationaal. Dezelfde groei-ambitie herken ik in deze vereniging. Als 'Hollanders' nemen we vaak oer-Hollandse stroopwafels mee naar onze internationale klanten. Wat is er dan mooier om een korfbalclub te sponsoren. Hollandser kan bijna niet!

Bestuur en sponsorcommissie zijn Frits zeer dankbaar voor zijn bijdrage en kijken uit naar een voorspoedige en duurzame relatie.

Meer weten over BAC? www.baconline.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties