Eind week 7, Het einde van een zeer warme week, waarbij gelukkig op zaterdag en zondag wat regen viel. Nog niet genoeg om de nationale droogte op te lossen, maar in ieder geval genoeg om voor wat verkoeling te zorgen.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd?

wk6-7 - vers kunstgras -1Antine is teruggekomen van vakantie. De bestrating is vrijwel overal gelegd. Ook in het grote middenstuk tussen veld 1 en 2. Verder wat kleine klusjes in week 6 waar niet veel over te zeggen valt. Wederom bouwvergadering gehad en gesproken over de planning en wat knelpunten.

In week 7 is men weer begonnen met de opbouw van de velden. De foamlaag ging er weer op en veld 1 is het eerste aan de beurt. Op woensdag wordt het nieuwe kunstgras geleverd en als we donderdag gaan kijken ligt het er provisorisch op.

Op vrijdag wordt nog e.e.a. klaargelegd en vervolgens vastgelegd (als voorzorg voor het voor zaterdag voorspelde weer), maar daarna moet de werkploeg weg om in Roosendaal velden weer in orde te maken die donderdagavond door een windhoos zijn verwaaid / weggewaaid. Hopelijk valt de schade daar uiteindelijk mee.

Een beetje extra vertraging, maar eigenlijk ook een geluk bij een ongeluk want laten we het er over eens zijn dat het te heet is om de velden te gaan leggen en straktrekken.

Het weekend brengt wind en regen en dus afkoeling. Niet alles ligt er even strak bij als dat de harde werkers het vrijdag hebben achtergelaten, maar ze kunnen maandag hopelijk bij ons weer aan het werk. Week 8 wordt een spannende week voor het leggen van onze nieuwe matten / velden.

 Wordt vervolgd.

Antine en Saskia

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties