Eind week 5, we schrijven zaterdag de 14e juli 2018.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd. Ik (Saskia) ben weer terug van vakantie en Antine is ondertussen vertrokken. Overdracht gedaan, eerste bouwvergadering ondertussen voor mij weer geweest. Stand van zaken, we lopen iets achter op schema, maar ter compensatie gaan de stratenmakers ook op zaterdag de 14e nog aan het werk.

wk5 - rondje bestrating 16 - bestrating tussen veld 1 en 2 - waar zaten de bestaande kolken als dat maar goed gaatBegin van week 4 stonden er nog hekken en lag er nog overal 'oude' bestrating. Alle hekken (behalve de draaihekken) zijn daarna verwijderd en alle bestrating is verwijderd.

Langs de achterkant van alle velden richting SVS is het wortelscherm geplaatst en nu maar hopen dat het werkt. Van de gemeente uit totale stilte over onze aanvraag om bomen te laten verwijderen, jammer.

In de rest van week 4 en week 5 is langs alle velden het grootste deel van de frames gelegd om de grasmat in te klemmen.

Begonnen met de bestrating achteraan bij veld 3 en ondertussen is er ook een mantelbuis ingegraven met koppelputten waar KCC in een later stadium zowel elektra als hopelijk internetleiding door kan leggen voor het filmplatform. Even wat foto's genomen zodat we ze kunnen terugvinden. Daarna is men verdergegaan met het terugleggen van de bestrating.

Zaterdag 14 juli wordt er ook gewerkt en aan het einde van deze dag ………………… ligt een groot deel van de recht toe recht aan bestrating. Her en der moet in de hoeken, rondom de kolken en inspectieputten nog tegels worden gelegd, stukjes maatwerk. Verder moeten de kolken en inspectieputten en de goot van veld 1 ook nog weer tevoorschijn komen onder het zand vandaan. Ook rondom de uitloopmat van veld 3 moet nog e.e.a. gebeuren. De bestrating tussen veld 1 en 2 moet aan de achterkant nog worden nagekeken daar waar het altijd verzakt en aan de voorkant is überhaupt nog geen sprake van bestrating omdat daar eerst nog rioleringswerk moet plaatsvinden. Ook hier moeten de bestaande kolken nog worden teruggevonden en waar komen de nieuwe? Het is nog een puzzel.

Wordt vervolgd.

Saskia (en de op vakantie zijnde Antine)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties