Enig tijd geleden is besloten onder de grote schommel een nieuwe val/demp laag aan te brengen. In de voorbereiding hier naartoe werd door de onderhoudsploeg de grond afgegraven en tijdelijk was er een 'zandbak' onder de schommel.

20180706   schommel demp laagMet de renovatie van de velden hebben wij een stuk kunstgras beschikbaar gekregen. Onder de schommel is de 'zandbak' uitgegraven, daarna voorzien van ander zand, vervolgens netjes afgevlakt en daarna is er een houten frame gemaakt. Dit frame is in de bak gelegd, daarna is binnen dit frame eerst een laag van schuimrubberen matten gelegd en vervolgens daar overeen een stuk kunstgras gespannen en vastgezet. Vandaag was de afrondende fase en de nieuwe val/demp laag onder de schommel is af (zie foto) . 

Dankzij hard werken van een groot deel van de familie Dorsman is ook dit project weer gerealiseerd. Zij gaan nu genieten van een welverdiende vakantie Antine, Anne, Floor en Peter, ontzettend bedankt. 

Om de nieuwe val/demp laag gaan we het de komende weken nog allemaal netjes maken en nog wat nieuw gras inzaaien. Ook moet er nog wat zand op het kunstgras gestrooid worden om het allemaal helemaal netjes en goed te maken. Klusjes voor de komende weken zodra het weer e.e.a. toelaat.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties