Beste bestuurs- en commissieleden,

Sinds enkele jaren hebben we binnen KCC/SO natural een Club van 50. Die bestaat inmiddels uit 100 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50, bijvoorbeeld hoe je lid kunt worden, vind je hier). Onderaan dit artikel lees je aan welke doelen de Club van 50 al ruim € 11.000,- heeft bijgedragen. 

De clubavond voor de leden van de Club van 50 wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 mei 2018. De leden van de Club van 50 zijn daarvoor vandaag uitgenodigd. Die avond bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen we het geld gaan besteden. Aangezien we dan het geld verdelen dat we in één seizoen hebben ingebracht, kunnen we ruim 4.000 Euro verdelen.

Ik heb alle commissies vandaag ook een mail gestuurd, maar om niemand te vergeten plaats ik de tekst ook nog even op de website. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Individuele leden die een doel willen aandragen moeten dit via een commissie doen.

Als jullie een doel hebben waarvoor jouw commissie geld nodig heeft, vul dan het toegestuurde formulier in (of vraag het nog even bij me op) en stuur dit uiterlijk 5 mei 2018 terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zo spoedig mogelijk na de clubavond horen jullie dan of jullie doel is uitgekozen, is dat niet het geval dan heb je natuurlijk volgend jaar weer een kans.

Bespreek deze mail daarom met spoed binnen jullie commissie en mail het formulier uiterlijk 5 mei terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cv50 Mei2018

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties