Zaterdag 17 maart staat om 20:00 uur in Sporthal Schenkel een echte kraker in de kelder van de Korfbal League op het programma: KCC/SO natural - DVO/Accountor. Voor die wedstrijd moet IEDEREEN een polsbandje hebben om binnen te komen.

Spanning gegarandeerd
DVO staat negende en moet met meer dan 10 punten verschil winnen van KCC/SO natural om de play-downs te ontlopen, een lastige maar geen onmogelijke opgave. KCC/SO natural wil zelf ook graag winnen, want dan is de kans groot dat de ploeg van Richard van Vloten en Marc Verberk (die volgend seizoen bij DVO aan de slag gaan) op de zevende plaats eindigt. Spanning gegarandeerd dus en aangezien er aansluitend ook nog een Jazznight (met band) speelt in het clubhuis, wil je hier natuurlijk bij zijn. Dat kan! Maar dan moet je wel snel zijn

Er zijn nog kaarten beschikbaar
Mede omdat DVO niet alle voor hun beschikbare kaarten afneemt, hebben we nog kaarten beschikbaar. Wil jij dus zaterdag bij de wedstrijd zijn? Mail dan uiterlijk vrijdagavond 20:00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer je kaartjes. Die liggen dan zaterdag vanaf 17:30 uur bij de kassa voor je klaar. De kosten voor KCC-leden bedragen een vrijwillige eigen bijdrage van € 1 per kaartje. Voor onze andere bezoekers kosten de kaartjes € 3 voor jeugd t/m 15 / 65+ en € 6 voor alle 16 t/m 64-jarigen.

Seizoenkaarthouder
Supporters met een seizoenkaart krijgen op vertoon daarvan een polsbandje aan de kassa.

Tot zaterdag!

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties