KCC'er Sophie Dijkxhoorn zet zich samen met Amber Visser en vele anderen in Nederland in voor Samenloop voor Hoop, een inzamelingsactie van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de estafetteloop, die op 26 en 27 mei georganiseerd wordt, zullen 15 man 24 uur proberen vol te lopen om zo geld in te zamelen voor KWF, waardoor er in de toekomst meer geld beschikbaar is voor nog meer onderzoek.

20180901 Artikel Sophie foto 1

 In de aanloop naar de estafetteloop zet 'Team 27 Cancerkillers' zich ook in voor verschillende andere activiteiten. Een van die activiteiten is de flessen- kratten-, en statiegeldinzamelactie, waaraan KCC/SO natural ook aan meedoet. Sinds enkele weken staat er een container in de kantine van KCC waarin lege flessen, statiegeldbonnetjes en lege bierkratten gedaan kunnen worden, welke Sophie vervolgens verzamelt om geld op te halen.

Tot nu toe heeft de actie bij KCC/SO natural al €11,- opgehaald! Een mooi bedrag. De container zal ook de komende weken in de KCC/SO natural-kantine staan. Moet jij morgen dus spelen of kijken in Sporthal Schenkel? Neem dan al je lege flessen, bierkratten en statiegeldbonnetjes mee! Uiteraard kunnen de flessen ook op trainingsdagen ingeleverd worden. Het zou leuk zijn als je jouw naam op de fles of krat zou zetten. Dan kunnen Amber en Sophie je persoonlijk bedanken! 

Je kunt ook op andere manieren bijdragen aan de actie van Team 27 Cancerkillers. Zo kan je via deze site een eenmalig bedrag naar uw keuze doneren. Ook kan je een door Amber gemaakt houten hartje met persoonlijke boodschap kopen. Meer informatie daarover vind je op de Facebookpagina

Iedere vorm van steun is van harte welkom. Help deze rotziekte de wereld uit!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties