Winkelcentrum De Terp (in Capelle Oostgaarde) verdeelt € 5.000,- en KCC/SO natural is als één van de 5 Capelse verenigingen geselecteerd om deel te nemen aan de actie Cash op de Terp.

Hoe werkt het?
Van zaterdag 3 maart tot en met zaterdag 14 april 2018 ontvang je bij iedere € 5,- die je besteedt in de winkels van winkelcentrum De Terp één De Terp munt (maximaal tien munten per aankoop). Spaar in de actieperiode zoveel mogelijk De Terp munten en stop deze in de inleverdisplay van KCC/SO natural; de displays staan opgesteld in het winkelcentrum. Hoe meer munten in de display, des te meer sponsorgeld KCC/SO natural aan het eind van de actie ontvangt uit het totaal te verdelen bedrag van € 5.000,-. 

Spaar dus van 3 maart t/m 14 april 2018 De Terp munten!

Officiële start op zaterdag 3 maart
Zaterdag 3 maart om 11.00 uur wordt het startsein voor de actie gegeven door wethouders Ans Hartnagel & Eric Faassen. 

Presentatie KCC/SO natural op De Terp op zaterdag 24 maart
Op zaterdag 24 maart 2018 zal KCC/SO natural zich van 10:00 – 17:00 uur in winkelcentrum De Terp presenteren. Hopelijk motiveren we daarmee het winkelend publiek om zoveel mogelijk De Terp munten in de inleverdisplay van KCC/SO natural te stoppen.

Feestelijke bekendmaking op zaterdag 21 april
De sponsorbedragen worden op zaterdag 21 april om 11.00 uur op feestelijke wijze bekend gemaakt in het winkelcentrum.

Wat moet je doen?
Doe van 3 maart t/m 14 april 2018 je inkopen op De Terp en vraag al je familie en vrienden datzelfde te doen. Voor jullie misschien een kleine moeite, voor KCC/SO natural een groot plezier!

Meer informatie over de actie vind je op de website van winkelcentrum De Terp.

Bedankt voor jullie medewerking!
Heb je nog vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties