Hi, ik ben Sophie Dijkxhoorn en jullie kennen mij als oud-speler en tegenwoordig trainer van de B2 bij KCC/SO natural. In maart 2017 kreeg mijn beste vriendin, Amber Visser, te horen dat zij acute lymfatische leukemie heeft, ook wel bloedcelkanker genoemd. Na zware periodes van chemokuren  en de stamceltransplantatie is Amber weer op de weg naar herstel, maar het duurt nog heel lang voordat ze weer alle ‘normale’ dingen kan doen.

Om ervoor te zorgen dat er nóg meer onderzoek kan worden gedaan naar o.a. leukemie ga ik samen met een team van 15 anderen op 26 en 27 mei de SamenLoop voor Hoop lopen voor KWF Kankerbestrijding. Dit is een estafetteloop waarbij we met 15 man 24 uur moeten vol wandelen. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Uiteindelijk willen wij met het team €5000,- ophalen door middel van verschillende acties.

20180901 Artikel Sophie foto 1Onze eerste actie is een flesseninzameling. We willen zoveel mogelijk flessen inzamelen en deze inruilen voor statiegeld. Wil jij ook helpen doneren? Dat is zeker mogelijk! Deze week hebben wij een grijze bak in de kantine geplaatst. Daarin kan je jouw lege flessen, statiegeldbonnetjes en lege bierkratten indoen. Het zou leuk zijn als er een naam op de flessen/bierkratten zou staan, zodat wij je persoonlijk kunnen bedanken.

Heb je geen lege flessen om te doneren, maar wil je dat wel op en andere manier doen? Geen probleem, via deze link kan je een bedrag naar keuze doneren. Om op de hoogte te blijven van onze actie kan je onze Facebookpagina volgen. 

Help deze rotziekte de wereld uit!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties