Trouwe KCC-supporters en korfbal-liefhebbers!

Afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tussen TOP en KCC/SO natural bleek maar weer eens hoe gelukkig wij ons als club mogen prijzen met de steun van onze geweldige supportersvereniging de Negende Man. Vrijwel iedere thuiswedstrijd zijn ze massaal vocaal aanwezig. Daarnaast organiseren ze vaak briljante en creatieve acties bij de thuiswedstrijden van het eerste (remember de play-offs).

Vanuit de kerstgedachte heeft de Negende Man besloten om aankomende zaterdag zwart-witte kerstmutsen uit te delen zodat het eerste nog beter kan zien wie er allemaal achter het team staat!

De Negende Man investeert zelf in al deze acties, maar wil veel vaker dit soort acties organiseren. Zo staat een echt mascottepak bijvoorbeeld hoog op het verlanglijstje. Om de kosten van deze acties te dekken staat er bij de thuiswedstrijd tegen LDODK a.s. zaterdag 23 december bij de kassa een collectebus, waarin je een vrijwillige bijdrage kunt deponeren.

Jullie steun is van harte welkom. Tot zaterdag! 

PS: kan je er zaterdag niet bij zijn, maar wil je - op welke wijze dan ook - toch een bijdrage leveren? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties