Afgelopen vrijdag vierde de Sint met zijn Pieten zijn verjaardag bij KCC/SO natural. Bijna alle kinderen uit de E t/m de Kangoeroes waren aanwezig om het samen met de Sint te vieren. Er werden Pieten mutsen gemaakt, taaitaaipoppen en stoelen versierd, estafette gespeeld en ook werd er een Pietendans voor de Sint ingestudeerd!

171201 Sinterklaasfeest KCCKortom een avond vol gezelligheid. Halverwege de spelletjes kwamen er al twee Pieten binnen, zij waren de Sint en de andere twee Pieten kwijtgeraakt na een brand bij een van de huizen waar ze langs liepen. Amerigo schrok zo erg, dat hij de Sint van zich af had gegooid en er vandoor was gegaan. De twee Pieten waren nog achter Amerigo aangerend, maar hebben hem niet meer kunnen vinden en zijn toen naar KCC gegaan!

Gelukkig kwam alles uiteindelijk toch nog goed, want de Sint werd niet veel later samen met zijn andere twee Pieten door brandweerman Aad in een brandweerauto naar KCC gebracht. Met loeiende sirenes en felle zwaailichten kwam de Sint toch nog aan bij KCC en maakte er een gezellige avond van met de kinderen en ouders.

De Sint en zijn Pieten hebben het erg naar hun zin gehad en hopen dat alle kinderen volgend jaar weer op zijn verjaardag zullen komen.

Iedereen krijgt de groetjes van Sint en zijn Pieten.
Tot volgend jaar!

Kijk hier voor de overig foto's die Peter Dorsman heeft gemaakt.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties