Zwervend Korfbalmateriaal
Kom je op een willekeurige woensdagochtend bij KCC staan er, ondanks het uitdrukkelijke verzoek het materiaal op te ruimen daar waar het hoort, toch weer twee hele palen en een losse plaat op veld 1 (zie foto).

Let op dat als je altijd materiaal laat staan voor een volgende ploeg dat die ploeg ook daadwerkelijk komt trainen, anders moet je het zelf opruimen. Het is namelijk niet de bedoeling dat het materiaal achterblijft op het veld. Het veld wordt wekelijks geveegd en als er materiaal op staat, slaan ze het veld gewoon over. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het veld en ook het achterlaten van palen en korven is niet goed voor het materiaal. Korf, plaat, bal of paal, opruimen kunnen we allemaal!

Vuile kleedkamers
Loop je op een willekeurige woensdagavond even een kleedkamer in, is het er gewoon werkelijk een zwijnenstal. Lege bekertjes in een KCC-bekerhouder, plastic zakjes, mandarijnenschillen, plastic flesjes, plastic lepeltjes (zie foto) en de suikerklontjes vastgeklonken aan de douchevloer. Willen alle ploegen, coaches en spelers er op letten dat alle rommel op alle dagen moet worden opgeruimd. Er hangt in iedere kleedkamer een bezem, een trekker en een stoffer en blik. Met een paar mensen even de rommel wegwerken (in de kleedkamer en ook in de doucheruimte) en serviesgoed, flesjes en bekerhouders inleveren achter de bar. Eén keer in de 2 maanden worden onze kleedkamers een keer extra schoongemaakt door de beheerders van Sportief Capelle, maar die gaan deze rommel echt niet opruimen (en terecht). Doe dus gewoon en houdt en met zijn allen schoon!

Alvast weer bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
namens de Onderhouds-/Schoonmaakcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties