Vrijdag 7 april werd er wederom een avond georganiseerd voor de vele vrijwilligers die aan KCC hun steentje bijdragen. Uiteindelijk hebben zich zo’n 67 genodigden aangemeld.

De kantine had een speciale aankleding in de kleuren rood, wit, blauw en oranje gekregen. Voor de gelegenheid en het formeren van de teams waren er vier groepen van tafels gemaakt met een eigen kleur. Met daarop hartige hapjes als kaas en worst en oudhollandse snoep. Bij binnenkomst werd een welkomstcocktail geserveerd en kreeg iedereen een kleur uitgereikt. Aan tafel bleek dat de groepsopdracht het maken van een foto was. Dus een voor een maakten de groepen een foto met daarbij gebruik makend van de attributen die opgesteld waren. Dan kun je denken aan een ouderwetse melkbus, koeienpak, oranje boa, koe etc.

20170407   Vrijwilligersavond KCCHierna was het de voorzitter die door storm en regen naar de kantine was gelopen met de openingsrede van de avond. En vervolgens kwam de eerste gang op tafel: soep en brood.

Tussendoor werd je uitgenodigd om de tekst te verzinnen voor een tegeltjeswijsheid en die vervolgens op te hangen. Een wijsheid: Als elke vrijwilliger een ster was, werd het nooit meer donker!

De showmaster in het oranje nam nu het woord vanuit zijn plek compleet met bank en perzisch tafelkleedje. Het begin van de quiz met vragen op korfbal- en jeu de boulesterrein. Met groene of rode tulpen kon je aan tafel antwoord geven. Zijn lieftallige assistente met hoed, verzorgde de puntentelling. Het laatste groepsspel was: koemelken! Per groep twee vertegenwoordigers die samen een goede tijd neerzetten. De prijsuitreiking: team Rood heeft gewonnen. Allen ontvingen een medaille en een koetjesreep.

Daarop kwam de hoofdmaaltijd en dat was een stamppottenbuffet. Dit viel zeker in de smaak er werd goed van gegeten! Na het opruimen van de borden was het tijd voor een individueel potje bingo. Ja hoor drie rondes en de prijzen waren niet mis!

Tijdens het omroepen van de nummers werden langzaam de poffertjes geserveerd. Vers gebakken!

Na nog een kopje koffie met een speculaasje of krakeling was het programma afgerond.

Uit alle hoeken kwamen leuke reacties op deze avond. Dus voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt: heel erg bedankt!

Klik op de foto of hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties