Gisteravond was een memorabele avond voor iedereen met een zwart-wit hart. Net wakker geworden en mijn eerste gedachte was: "We spelen volgend jaar gewoon in de Korfbal League!" Dit is waar we vier play-offs op hebben gewacht en nu is het werkelijkheid. WAANZINNING! Dit is zo mooi, en dat komt allemaal dankzij onze:

  • geweldige spelers/reserves/trainers en overige staf. Wat een wedstrijden hebben ze ons laten zien en wat een mooie beloning hebben ze zichzelf en heel KCC zaterdag gegeven.

  • beste supporters van het hele land: De Negende Man. Onvermoeibaar moedigen zij de zwart-witte strijders aan. Verzinnen plan na plan, reizen naar België of Boxtel (bijna hetzelfde) om supportersartikelen te halen en maken een feestje van elke wedstrijd. Typerend was de opmerking van Frank Stout over onze streamers, strandballen, lichtjes: "KCC is de overtreffende trap".

  • nooit vermoeibare vrijwilligers. Namen noemen wil ik niet en is ook eigenlijk ook niet te doen. Zo veel KCC-vrijwilligers hebben van dit seizoen en de play-offs weer een geweldig succes gemaakt. Of het nou in het bestuur, de organisatie, de kantine, in de hal, in de bus, thuis op de achtergrond of waar dan ook was: iedereen droeg zijn steentje bij om de successen van het eerste mogelijk te maken.

  • onze sponsoren waarvan sommige al jaren een bijdrage leveren aan onze mooie club. En zeker ook deze play-offs en de finale kregen we extra bijdragen voor bussen, sfeerartikelen enz. van SO natural, CK Kozijnen, @dMidi, Capelle XS, gebroeders Kalkman, administratiekantoor Van Biesen, Delta Logistiek en VlaggenEnMasten.nl. Bedankt daarvoor namens de hele Negende Man.

KORTOM: IK WAS EN BEN SUPERTROTS OM EEN KCC-ER TE ZIJN

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties