Zaterdag 11 februari is de actie KCC/SO natural voor Stichting Breath gehouden. Op deze dag zijn er door de kinderen versierde Cup cakes, Brownies en koekjes verkocht, waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Breath.

20170218   Opbrengst KCC BreathDe actie begon al veel eerder, want enthousiaste leden van de aKCCie en moeders hebben alle Cup cakes, Brownies en koekjes gebakken, zodat op vrijdagavond 10 februari ongeveer 40 kinderen in de kantine van KCC/SO natural alle gebakken cup cakes hebben versierd. 

We mogen niet alleen trots zijn op de opbrengst van 428 euro voor Stichting Breath, waar we de straatkinderen in Oekraïne en Roemenie mee helpen, maar we moeten ook trots zijn op onze leden. De mensen van de aKCCie en Huisstel die alles hebben bedacht, georganiseerd, gebakken hebben, verkocht hebben maar ook alles begeleid hebben. En dan de kinderen die op een vrijdagavond massaal komen versieren. Deze actie laat zien waar KCC/SO natural voor staat en dat wij het hart op de juiste plaats hebben. Hier mogen wij trots op zijn. Iedereen heel hartelijk dank voor alles.

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties