Sinds dit zaalseizoen zijn we met onze zeer enthousiaste livestreamcommissie aan de slag om de thuiswedstrijden van KCC/SO natural live in beeld te brengen. Niet voor de supporters die er gewoon bij zijn, maar voor mensen die er niet bij kunnen zijn. Hoe we dat doen kan je zien op www.kcconline.nl/live.

Livestream1We hebben inmiddels behoorlijk wat kijkers, dus het is een succes. Er gaat voor ons behoorlijk wat werk in zitten en wij zijn dan ook op zoek naar uitbreiding van ons team. Denk nu niet meteen, dat is veel te technisch voor mij, want dat is zeker niet zo. Uiteraard zijn we blij met whizz-kids en handige klussers die ons willen helpen, maar we zoeken ook handjes rondom de thuiswedstrijden van het eerste die dan iets voor ons kunnen betekenen. Denk dan bijvoorbeeld aan het filmen van een wedstrijdje, het klaarzetten van de livestream op de TV in de kantine, het commentaar geven op een gestreamde wedstrijd enz.

Je kan al een bijdrage leveren als je 2 uurtjes tijd hebt per zaalseizoen.

Dus lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij ons team? Schiet dan even één van ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gert Jan van Dieren
Rens Dijkxhoorn
Sander van Houdt
Jelle Postma
Mark van der Waaij
Leroy de Waard

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 11 februari 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 20:00 uur in sporthal Topsportcentrum De Koog.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties