De nul is bereikt en daarmee bedoel ik dat de het wegwerken van de sportieve sanctie/punten in mindering voor het zaalseizoen 2017/2018 gerealiseerd is. Daarmee is onze eerste mijlpaal bereikt en gaan we vol gas door voor onze tweede mijlpaal.

Wederom het halen van de nul, maar dan nu de nul van nul wedstrijden over van het totaal aantal verplichtingen (127). Als die bereikt is hebben we ook geen boetes meer en dat is natuurlijk een mooi volgend streven. Daarna hebben we nog een derde mijlpaal, de maximaal te behalen wedstrijden in de bonus. Zoals elke seizoen is ons scheidsrechters corps druk bezig om al deze doelen te behalen. Gaan we het halen? We houden jullie op de hoogte!

Op scheidsrechtersgebied gaat het bij KCC/SO natural dus goed, maar we kunnen altijd nog nieuw scheidsrechters gebruiken. Heb je zin om af en toe een wedstrijd te fluiten of wil je het liefst elke week fluiten dan kan je je aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator KCC/SO natural  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties