Onze werkgroep is hard aan de slag om vanaf dit zaalseizoen een livestream te realiseren bij KCC/SO natural. Daardoor wordt het mogelijk om via internet (en later ook in de kantine) de thuiswedstrijden van het eerste te volgen en krijgen onze sponsoren interessante nieuwe mogelijkheden. Om dit te realiseren zijn we nog op zoek naar een aantal zaken, kan jij ons helpen?

Wat zoeken we precies?

  • monitors (liefst 17") met een HDMI aansluiting.

  • We hebben al een bijdrage van de Club van 50 ontvangen en een sponsor die 100 Euro wil bijdragen, maar we zijn nog op zoek naar een aantal sponsoren die ook 100 Euro willen bijdragen. We moeten namelijk een zware desktop PC, software en een zogenaamde capture card aanschaffen. Uiteraard wordt dan de naam van de sponsor vermeld tijdens de livestream ("mede mogelijk gemaakt door: ....").

  • Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, met ofwel technische kennis, ofwel met een grafische opleiding etc. die eventueel iets willen doen binnen het livestream project. Dit kost niet veel tijd, bijvoorbeeld maar 3 x 2 uur per jaar tijdens een wedstrijd van het eerste.

Kan jij ons hiermee helpen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gert-Jan van Dieren
Rens Dijkxhoorn
Sander van Houdt
Jelle Postma
Mark van der Waaij
Leroy de Waard

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 september 2023 tegen HKC (Ha) 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties