Over 4 weken is het alweer zover, dan gaan we op Pinksterkamp. Dit jaar gaan we naar het kamphuis ’t Campvelt in Doornspijk, in de buurt van ’t Harde. (www.campvelt.com).

Lever svp z.s.m. je getekende formulier in en betaal het kamgeld, Hoe en waar lees je in dit artikel.

Het thema van dit jaar is : TROPICAL!!

Dus zoek je zomerse spullen op en gooi ze in je tas voor kamp. Dan proberen wij het mooie weer te bestellen.

Natuurlijk organiseren wij ook weer een bonte avond in tropische sferen. Wil je iets zingen, playbacken of iets anders doen op deze avond, geef je dan snel op via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. o.v.v. kamp bonte avond.

De kampleiding is druk bezig om een leuk programma voor jullie te maken! De leiding bestaat uit: Aad Buijs, Joost van Lier, Alexander van Dieren, Thom Brandse, Nick Fase, Jakelinne Nederlof, Janine Jansen, Nouchka Oenema, Yvar van Hijum, Wilco Knops, Monique Schneider, Sylvia Bruininks, Ellen van der Palm, Eelco Hoeksema, Ilona de Lange en Janet de Gelder.

Wij vertrekken op vrijdag 13 mei 2016 om ca. 18.30 uur vanaf KCC/SO natural. Op maandag 16 mei 2016 zullen wij om 15.30 uur vertrekken vanaf het kamphuis. We verwachten rond 17.00 uur weer bij KCC/SO natural terug te zijn (tijden onder voorbehoud).

Verder informatie, voor wat betreft het programma, de paklijst, belangrijke telefoonnummers etc., staat in de kampkrant die over ca. 2 weken verschijnt.

Zijn er nog vragen? Stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem even contact op met kampcommissie (Aad Buijs: 06 41251200 of Janet de Gelder: 06-26320361)

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!!!

Groeten van de kampcommissie  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 11 februari 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 20:00 uur in sporthal Topsportcentrum De Koog.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties