Komende zaterdag belooft het weer bijzonder druk te worden bij de kruisfinale tussen KCC/SO natural en TOP. De hal is uitverkocht en er zullen dus 800 mensen aanwezig zijn. Dit vraagt wat aanpassingen met betrekking tot de bestellingen en betalingen bij de bar.

Vanaf 18.00 uur kan er uitsluitend nog betaald worden met een KCC-ledenpas of met muntjes. Prijs van de muntjes, welke bij de ingang van ons clubhuis te verkrijgen zijn, bedraagt 3 voor € 5,00, 6 voor € 10,00 enz. Een los muntje is te koop voor € 2,00. Vanaf 18.00 uur zal de keuken nog wel open zijn maar een beperkt maar bijzonder lekker assortiment aanbieden zoals broodje Hamburger, home made broodje Bal en daarnaast diverse pistoletjes vers uit de oven. Dus geen frituur!

Buiten zal een tap staan en er zal buiten een afhaalpunt gemaakt worden waar je het eten kunt bestellen en ophalen. Zodoende proberen we iedereen zo goed en snel als mogelijk te voorzien van hun bestellingen. Na afloop van de wedstrijd zal de bar nog tot 00.30 uur open zijn waarna het streven is om rond de klok van 01.00 uur de deuren te sluiten.

Tot zaterdag!
De Barcommisie  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties