Zaterdag 13 februari 2016 wordt in de rust van de korfbalwedstrijd KCC/SO natural tegen HKV/Ons Eibernest, die om 19.45 uur in Sporthal Schenkel van start gaat, een unieke samenwerking een feit. 

BreathDe Capelse wethouder Sport, Onderwijs, Cultuur, Zorg en Duurzaamheid, Josien van Cappelle, overhandigt dan een partnerbord/schild aan de voorzitter van stichting Breath, Nico de Borst en de voorzitter van KCC/SO natural, Bert Wieringa. Het initiatief voor deze samenwerking is genomen door de jonge en zeer actieve businessclub van KCC/SO natural, die daarmee laat zien dat maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol speelt binnen onze vereniging.

De samenwerking houdt het volgende in:

  • Breath gaat de korfbalsport met steun van KCC/SO natural in het straatkinderen sportproject in Kharkiv, Oekraïne implementeren. Sport is een belangrijk middel om structuur in het leven van straatkinderen aan te brengen. Daarnaast is korfbal uitermate geschikt omdat jongens en meisjes samen in een team sporten.
  • Breath en KCC/SO natural gaan een uitwisseling tussen jongeren uit de projectlanden van Breath en jongeren uit de korfbalclub opzetten en streven er naar hier een jaarlijks terugkerende activiteit van te maken.
  • KCC/SO natural organiseert minimaal 1 keer per jaar een fundraising activiteit t.b.v. de stichting Breath en de straatkinderen van sportclub Breath Kharkiv in het bijzonder.

Meer informatie over de stichting Breath is te vinden op www.breathcareforkids.com 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties