KCC/SO natural heeft zich opgegeven voor de nationale belactie van de Vriendenloterij. Wat houdt dat in?

Op woensdagavond 29 april en 6 mei heeft een belpanel bestaande uit leden van onze club de leden gebeld om te vragen of je lid wil worden van de Vriendenloterij.

Wat kost een lot? Een lot kost maandelijks € 13,00 en er zijn 14 trekkingen per jaar. Als je lid wordt en onze vereniging wordt als begunstigde gekoppeld aan je lidmaatschap, dan verdient onze vereniging daardoor € 6,50 netto per lot per maand. Een lot dat een jaar meespeelt levert onze vereniging uiteindelijk € 90,00 op.

Wanneer je al lid bent van de Vriendenloterij bestaat de mogelijkheid om onze vereniging als begunstigde op te geven. Dit kost je verder helemaal niets en de vereniging verdient daarmee wel het eerder genoemde bedrag van € 6,50 per lot per maand.

Maandelijks zijn er tienduizenden prijzen te winnen waaronder geldprijzen oplopend tot wel € 100.000,--

Het lidmaatschap is op ieder moment weer op te zeggen en er is geen opzegtermijn.

Het zou toch mooi zijn als wij als vereniging minimaal 50 loten weten te verkopen en/of om te zetten. Dit levert ons als vereniging ruim € 4.500,00 per jaar op.

De opbrengst zal worden geïnvesteerd in onze jeugdafdeling én in de breedtesport van onze vereniging. Zo willen we onder andere realiseren dat onze jeugdtrainers beter worden opgeleid en voorbereid op het trainen van jeugdploegen en zal daar waar nodig (trainings)materiaal worden aangeschaft. Kortom we investeren in de toekomst van onze vereniging.

Dus doe mee en koop een lot. Of zet je lot om ten gunste van onze vereniging.
Mocht je op voorhand willen aangeven dat je een lot wil kopen, dan is dat natuurlijk al mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steun je club en koop een lot !!

Namens het belpanel,
Theo.

 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties