Deze keer slaat het woord toppers eens niet op spelers of een team, maar op ALLE scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers van onze vereniging.

Voor het eerst sinds jaren (in ieder geval sinds mijn aantreden in 2011) zijn we dit seizoen (2014-2015) in de bonus geëindigd.
124 verplichtingen moesten we wegwerken in de zaal en 134 hebben we er weggewerkt. 96 wedstrijden gefloten en 28 wedstrijden beoordeeld/waargenomen. 10 verplichtingen in de bonus. Ik had het gehoopt, maar het blijft positief onwerkelijk dat we het ook hebben gehaald.

Al onze externe fluiters/beoordelaars waren goed op dreef (3 personen hebben zelfs rond de 20 verplichtingen per persoon weggewerkt).
Natuurlijk konden zij dit ook doen omdat de thuiswedstrijden werden gefloten door de interne fluiters en de afgevaardigden van de teams. Weliswaar niet de meest charmante oplossing, waar duidelijk wel effectief. Iedereen die hieraan meegeholpen heeft ontvangt bij dezen een compliment van ons voor zijn / haar inzet.
Eén interne fluiter wil ik toch nog even apart noemen, namelijk Jelle Postma, hij heeft in het zaalseizoen maar liefst 24 wedstrijden gefloten.

Op het veld zijn we goed onderweg en ook hier ben ik er ondertussen van overtuigd dat we de bonus in gaan, de vraag is dan alleen nog hoeveel.

Wat een fantastische prestatie!
Wat een toppers!

Sportieve groeten,
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties