Na de prachtige overwinning zaterdag tegen GKV, ziet het er naar uit dat we de Play Offs ook dit jaar weer kunnen halen. Er is nog een lange weg te gaan en niets is zeker, maar wel zeker is dat er een aantal spannende wedstrijden aankomen. Om het eerste in de race naar het kampioenschap en mogelijk de play offs te steunen willen we uiteraard weer allerlei zwart-witte sfeerartikelen aanschaffen zoals vlaggetjes, shooters, ballonnen enz.

Maar we denken ook aan zwart-witte T-shirts, Polo's en Supporterssjaal. De kosten van die laatste artikelen lopen best op, dus zoeken we een aantal sponsors die een (kleine) bijdrage willen leveren aan de kosten hiervan. Heb jij of een bedrijf dat je kent daar interesse in? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem contact met je op.

Mark

UPDATE 19/01/2015: Inmiddels hebben al drie sponsors aangegeven een bijdrage te willen leveren. @dmiDi, Gebr. Kalkman BV en BV Metaalwarenfrabriek v/h de Goederen alvast heel erg bedankt namens alle supporters!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties